Over

Over

Kitchenette person
Suzan Kalle augustus 2020 © AVA Arthouse

Op mijn 22ste heb ik de crew catering ontdekt. Ik heb voor verschillende productiebedrijven gewerkt en ervoor gezorgd dat de crew lekker en voedzaam eten kreeg tijdens de vaak lange draaidagen. De meeste klussen waren in de reclame maar ook heb ik voor verschillende series en films gekookt als vaste assistente bij Catering Kaatje en later bij andere filmcateringbedrijven. En nu, ruim 10 jaar na het begin in de crew catering, is het tijd voor Kitchenette, mijn eigen keukentje op wielen!

De afgelopen jaren was ik cateraar zo gezegd ‘on the side’. Ook werkte ik voor verschillende musea als museumdocente, maar voornamelijk bij Corridor Project Space waar ik mede oprichter van ben. Dit is een ruimte voor hedendaagse kunst, waar kunstenaars samenwerken met chefs en onderzoekers op het gebied van voedselvoorziening. Kortom ook bij Corridor Project Space is er flink gekokkereld, geëxperimenteerd en geproefd. Koken is mijn passie en daarom richt ik mij nu volledig op Kitchenette. 

Met Kitchenette kook ik voor crew op de set maar ook voor festivals, bedrijven of particulieren. In overleg stel ik een maaltijd, hapjes of ontbijt samen dat past bij de sfeer en uitstraling van het evenement of gelegenheid en staat goed, gezond en lekker eten bovenaan de boodschappenlijst.

Vanaf februari 2021 ga ik met mijn nieuwe volledig uitgeruste bus van start. Dus kom maar door met de opdrachten en krijg een gezonde, voedzame en lekkere catering served with a smile! 

Cheers,

Suzan Kalle

Kitchenette Catering on Wheels