Catering

Crew catering 

Het koken heb ik in de vingers en na de jaren ervaring op de set ken ik het setleven en begrijp ik waar de crew behoefte aan heeft. Een ontbijt met verse smoothie, broodje met ei of juist een glutenvrije granola met vers fruit, it’s all on Kitchenette’s table.

Als lunch maak ik verschillende gerechten die als buffet worden uitgestald. De Turkse keuken is mijn eerste liefde maar ik kook ook graag recepten uit allerlei andere windstreken. Van lamsstoof tot een massaman curry of een gnocchi ovengerecht tot Egyptische koshari. Bij het samenstellen van de menu’s wordt er rekening gehouden met het seizoen en de duur van de productie. Vanzelfsprekend zijn verschillende dieetwensen (lactosevrij/glutenvrij/vegetarisch etc. ) geen probleem en zorg ik voor lekkere alternatieven. Het vieruurtje staat ook bij Kitchenette op het menu: vers fruit, noten, pure chocolade etcetera. De ‘wrap-hap’ kan warm of koud van quesadillas tot een poké bowl.

Bedrijven

Met een mooie lunch op kantoor kan iedereen weer door :). Kitchenette kookt ook de sterren van de hemel voor bedrijven. Bijvoorbeeld een ‘lunch in a box’, gezonde gerechten uitgeserveerd op een aangeklede tafel of ik rijd voor en kook on the spot.

Een borrel of een diner? Neem contact met me op.

Particulier

Geef je een feest, groot of klein, Kitchenette maakt taartjes of feestelijke hapjes. Kleurrijk en verse ingrediënten worden gebruikt in de meest uiteenlopende gerechten.